Sad je sasvim jasno zašto nije uspela veza Buraka Ozčivita i Džejlan Čapa: pretposlednjeg dana maja ona je i javno pokazala da je razmažena, posesivna i preterano ljubomorna!

VIŠE: Bali-beg i njegova izabranica obradovali fanove pesmom: ljubavni duet Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen

Kad se početkom 2014. definitivno raspala dvoipogodišnja veza Buraka Ozčivita i Džejlan Čapa svi su mislili da je glavni razlog lepa Fahrije Evdžen, s kojom je markantni glumac snimao seriju "Grmuša". Ali sada je sasvim izvesno da ta veza nije imala nikakvih izgleda da opstane, jer su njih dvoje sasvim različiti karakteri.

VIŠE: Burak Ozčivit: Bali beg očaran turskom misicom

To je Džejlan i dokazala krajem maja 2015. na glamuroznom vikend partiju koji je organizovao časopis Elle (tursko izdanje). Ona je tamo stigla sa dečkom Altujem Leblebidžijem, s kojim je zajedno oko devet meseci. Momak je inače biznismen - mediji ga zovu rudar -  ima firmu za vađenje i obradu dekorativnog kamena (mermer, granit, bazalt) a posao mu cveta jer snabdeva dvorove šeika sa Srednjeg istoka.

A photo posted by Ceylan Capa (@ceylancapa) on Jun 5, 2015 at 8:25am PDT

Elem, mladi par se sa drugim poznatim zvanicama našao na prijemu, ali je tokom večeri Altuj zastao da popriča sa glumicom Gamze Ozčelik, inače drugaricom iz detinjstva. Džejlan je to uznemirilo, te je zatražila od dečka se drži podalje od plavokose Gamze. Njemu to izgleda nije uspelo (ili nije hteo da joj se povinuje) pa je ona u napadu slepe ljubomore počela da ga udara kišobranom (neki kažu da je dohvatila i Gamze). Naravno, odmah su se umešali prijatelji i razdvojili ih, ubeđeni da je to definitvno kraj između njih. Zato su se nemalo iznenadili kad se sutradan ujutro par pojavio na plaži kao da se prethodne večeri ništa nije dogodilo.

VIŠE: Bali-beg i Nedžla u Los Anđelesu: odmor zaljubljenih ili posao?

Džentlmen Burak, koga su novinari uhvatili dok je kupovao orhideje, uopšte nije hteo da komentariše ovu vest. A i imao je preča posla. Pripremao je iznenađenje za Fahrijin 29. rođendan u, kako je rekao, "našoj kući", što su mediji preneli na naslovnim stranama. 

Tekst: M. R.

Izvor: Lisa