Popularna pevačica Severina i fudbalski menadžer Igor Kojić uplovili su u ljubavne vode ne trudeći se da sakriju svoje emocije, od samog početka veze. O njihovoj ljubavi svedoči niz romantičnih fotografija koje su snimljene na raznim atraktivnim lokacijama. 

VIŠE: Severina Vučković i Igor Kojić: prvi poljubac u javnosti (FOTO)

Ipak, poslednja među njima, objavljena 7. juna 2015. godine  izazvala je burne reakcije javnosti ali i brojna nagađanja. Naime, Igor je sa svojim pratiocama na popularnoj društvenoj mreži Instagram podelio neodoljivu fotografiju na kojoj su on i Severinin sin Aleksandar. Oni su iskoristili toplo vreme da se osunčaju i okupaju u bazenu, a simpatičan momenat je kako se pretpostavlja, zabeležila Severina.

"Porodična atmosfera u vašem domu je osnova vašeg života", napisao je on ispod fotografije

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Jun 7, 2015 at 3:48am PDT

Nežna i emotivna fotografija dečaka i Igora je iaazvala brojne komentare podrške i hvale. Na fotografiji su mali Aleksandar i Igor okrenuti s leđa, pa su se pojavila i nagađanja da je Igorova tetovaža zapravo početno slovo Severininog imena. 

VIŠE: Ljubav nema granica: kako Severina i Igor uživaju u romantičnoj šetnji (FOTO)

Nakon što je Igor upoznao Severininu porodicu, lepa pevačica je u toku prošle nedelje rešila da poseti Beograd i upozna porodicu Kojić. Da je porodičan ručak dobro prošao govori to što je Seve ostala nekoliko dana u Igorovom porodičnom domu. Kako bi potvrdila navode da su Igorovi roditelji zadovoljni novom snajkom, Severina je na Instagramu objavila fotografiju koja je snimljena u njihovoj kući.

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jun 4, 2015 at 8:08am PDT

Izvor: Lisa