Hatidža Šendil i Burak Sagjašar su svoj brak krunisali u luksuznom istanbulskom hotelu „Četiri godišnja doba.“ O ovom veselju se još priča i piše, a zahvaljujući zvanicama koje su želele da otkriju kako su se proveli na svadbi, na videlo izlaze nove zanimljive pojedinosti.

VIŠE: Dila (Hatidže Šendli) se udaje: velelepno venčanje sa Burakom Sagjašarom

Jedan od 300 gostiju na svadbi Hatidže Šendil i Buraka Sagjašara bilo je Čagataj Ulusoj, zvezda serije "Zvala se Feriha“, koja se odnedavno prikazuje na našim ekranima. Oduševljen samom ceremonijom a i veseljem koje je potom usledilo, Čagataj je otkrio neke zanimljive pojedinosti koje dosad nisu dospele u štampu.

"Dok su silazili širokim stepenicama u vrt, mladenci su izledali poput princa i princeze", rekao je glumac koji je nakon Ferihe dospeo u prvu ligu turskih zavodnika, rame uz rame sa Kivančem Tatlitugom, Burakom Ozčivitom i Kenanom Imirzaliogluom. 

"Nakon venčanja prelepu svadbenu tortu u salu su dopratili vatreni igrače sambe. Šta smo mi gosti mogli nego da im se pridružimo. Osim toga, Hatidže je mislila na sve pa su dame u štiklama oko ponoći dobile japanke", dodao je on.

VIŠE: Riza iz serije "Dila" operisao kamen u bubregu

Posle toga niko više nije sedeo za stolom. Svi su se ludo zabavljali, a najveseliji je bio mladin kolega Erkan Petekaja, Riza iz Dile, tvrde očevici. On cele večeri nije stao: ili je sa orkestrom svirao davul ili je igrao tradicionalne plesove. Hatidže mu je veoma draga koleginica, ali imao je još jedan razlog za slavlje. Njegova nova serija "Paramparča“ u kojoj igra sa Nurgul Ješilčaj apsolutno je na prvom mestu po gledanosti.

U medijima setakođe, pojavila informacija da je svadbeni ceh iznosio 86 hiljada turskih lira, što je oko tridesetak hiljada evra. U poređenju sa svadbama drugih zvezda ova cifra i nije mnogo velika.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa