Poznata pevačica Ivana Jordan 6. juna 2015. godine održaće koncert u Sava centru, a pesme će izvoditi u malo drugačijem aranžmanu.

Lisa vam otkriva koji posao je Ivana radila pre bavljenja muzikom i koji renomirani orkestar će je pratiti na koncertu.

Ako ste nekad poželeli da se odselite sa Zemlje, pročitajte koja Beograđanka je ušla u uži izbor svetskog projekta Mars One, i do kada će trajati naseljavanje Crvene planete.

Poznati mladi glumac, Miloš Biković, otkriva zašto je izabrao rusku kinematografiju, sa kojim rediteljima bi u budućnosti voleo da sarađuje i šta radi u slobodno vreme.

Višak kilograma, pospanost, nervoza, bol u grudima... Mogu biti posledica nepravilnog položaja organa za varenje. Pročitajte kako se izvodi tehnika nameštanja želuca i na koji način da održavate zdravlje organa za varenje.

Ukoliko vas muči umor, napetost, nervoza, ukočenost mišića, float terapija je pravo rešenje za vas. Saznajte na koji način deluje, kome se posebno preporučuje, a najbrži čitalac dobiće vaučer za spa centar na poklon.

Protiv bolesti možemo da se borimo na zdrav način. Terapija prirodnim sokovima od voća i povrća se primenjuje na svaka tri sata, a mi smo vam pripremili ukusne recepte. Gurmane će obradovati jela sa lososom i rolovanim mesom, a sladokusce deserti od jagoda. Tu je i originalni recept za egzotični sirup od zove.

Pročitajte u kom gradu raste najveći fikus na Balkanu, gde se nalazi mala Sveta gora, meandri Zapadne Morave i još mnogo toga.