Blejezeri su uvek u modi, a ovog proleća nose se i u interesantnim desenima. Za vas smo probrali nekoliko modela, od onih klasičnih u novom ruhu do onih nešto odvažnijih.

U rubrici Lepota donosimo vam hit sezonske frizure za dugu kosu, od romantičnih, preko onih za svaki dan do onih ekstravagantnih za nešto hrabrije dame.

Kako izgleda kada se snovi ispune na profesionlanom i emotivnom planu, koji su usko povezani, za Lisu priča mlada glumica Teodora Ristovski, naša Lice sa naslovnice.

Lisa u ovom broju donosi i specijalan dodatak, koji se bavi temom prirodnog lečenja.

Kako da spečite nastanak osteoporoze, s kojom se posle 60. godine suočava gotovo svaka druga žena, otkrijte u našoj rubrici Zdravlje.

U ovom broju donosimo vam ukusne recepte od krompira u nešto drugačijem ruhu. Ovo je namirnica koju, pored crnog luka, najčešće koriste srpske domaćice i na spisku je omiljenih svim ukućanima. Zbog toga smo za vas izabrali kombinacije jela sa krompirom, kojima niko neće odoleti!

Pravo je vreme za uživanje na terasi uz šoljicu kafe i ukusan desert, s toga smo za vas odabrali i recepte za neodoljive poslastice, poput torte sa brusnicama i voćne torte sa sirom.

Mi volimo da kuvamo, a ovu aktivnost upražnjava i Moamer Kasumović, poznatiji kao Damir iz popularne serije Lud, zbunjen, normalan, u intervju za Lisu otkriva kako izgleda momački život u Sarajevu i još mnogo toga.

Ako razmišljate gde biste ovog proleća mogli da napunite baterije, mi vam u ovom broju za tako nešto predlažemo putovanje i to u grad vina i jedinstvene fado muzike: Lisabon. U ovoj najazapadnijoj evropskoj prestonici saslušajte priče o burnoj istoriji, probajte ukusnu hranu, provozajte se žutim tramvajem i obiđite mesto odakle je slavni moreplovac Vasko da Gama krenuo put Indije.