U subotu 28. marta 2015. godine od 14 sati u šoping centru "Ušće" očekuje vas atraktivan zabavni program, kuvanje sa decom, degustacija hrane i brojni pokloni!

Da su najbolji kulinari među svojim kolegama, poznate ličnosti moraće da dokažu na zanimljivom događaju koji magazin Story organizuje u saradnji sa prijateljima projekta, a to su Meggle, Coca-Cola i Podravka.

Oni će u zadatom vremenu i od namirnica koje budu odabrane za njih morati da naprave jelo koje će zatim ocenjivati članovi žirija. Onaj ko napravi jelo koje žiri proglasi najukusnijim biće proglašen za pobednika VIP natkuvavanja. Nakon proglašenja pobednika, publika će moći da degustira pripremljena jela. Najmlađi posetioci imaće priliku da i sami pokažu svoju kreativnost u kuvanju kroz igru koju smo pripremili za njih.

Ujedno, prestojećeg vikenda šoping centar "Ušće" proslavlja svoj 6. rođendan uz Neverne bebe, Who See, brojne poklone i odlične popuste.

Šesti rođendan šoping centra "Ušće" i ove godine biće spektakularno obeležen uz odličnu muziku i sjajnu zabavu. Proslava počinje već za vikend, 28. i 29. marta, kada sve posetioce centra očekuju sjajni popusti na nove kolekcije.  U nedelju, 29. marta, u 17:30 sati, posetioce će u glavnom holu šoping centra zabaviti Pinkove zvezdice, grupa Who See, elegantne balerine i Sambansa bend, a od 18 sati nastupiće legendarni rok bend Neverne bebe.

Uz ovako dobre muzičare zabava je zagarantovana, a svi koji posete "Ušće" moći će da učestvuju i u velikoj "Zamisli želju" rođendanskoj poklon akciji i budu u prilici da osvoje neki od brojnih atraktivnih poklona.

Očekujemo vas ovog vikenda u šoping centru "Ušće" na Story VIP natkuvavanju i spektakularnoj proslavi 6. rođendana.