U borbi za rekordnu, petu pobedu na turniru Australijan Open koju je posle napornog meča uspeo da osvojiNovak Đoković, našeg najboljeg tenisera bodrio je 1. februara 2015. godine i najdraži i najslađi par: supruga Jelenai sinčić Stefan.

Svi strastveni navijači pratili su i u ovom velikom pohodu Novaka šaljući mu pozdrave i dobru energiju i preko društvenih mreža, a Jelena je sve njih obradovala novom Stefanovom fotografijom uz dirljivu poruku: "Iz Stefanove perspektive, tata je uvek pobednik!"

PROČITAJTE JOŠ: Prva fotografija Stefana Đokovića: pogledajte kako mama Jelena i beba navijaju za Novaka (FOTO)

Jelena je na nepun sat pred kraj meča očigledno poželela i da udahne malo svežeg vazduha, pa je izašla u šetnju sa psima i objavila fotografiju uz poruku "samo napred, tatice".

Međutim, samo nekoliko minuta nakon pobedničkog poena za Novaka, Jelena je objavila još jednu Stefanovusliku uz slavljeničku čestitku: "radili smo vizuelizaciju jutros".

Prvi put na pobedničkom postolju jednog Grend slem turnira otkako je postao otac, Novak nije propustio ni da poželi sve najbolje svom suparniku Endiju Mareju na predstojećem venčanju i da mu poželi puno dece!

PROČITAJTE JOŠ: Najlepše toalete sa Novakovog i Jeleninog venčanja: crveni tepih Sveti Stefan

Izvor: Lisa