Na pragu nove 2015. godine, tik nakon novogodišnjih i božićnih praznika, ADRIA MEDIA GROUP je predstavila novi vizuelni identitet sajta Elle.rs!

Prateći poslednje digitalne trendove, ali i osluškujući želje i savete vernih čitalaca, Elle.rs je dobio novo veb okruženje, moderno ruho sa šik detaljima koje nije samo praktičnije, već nudi i daleko glamurozniji osećaj dok istražujete svet mode, lepote, enterijera, fitnesa, putovanja, život poznatih ličnosti i td.

Novi elle.rs pogledajte ovde.

Novi dizajn Elle portala sada nudi praktičniju i pregledniju galeriju, naglasak na ključnim vestima i temama, izdvojene najčitanije postove, pregledniji tekst, kao i bolji kvalitet fotografija. A ključna novost je ta da je novi dizajn frontend responsive - što znači da se izgled stranice prilagođava ekranu uređaja putem koga čitate. Dakle, bilo da svoju dnevnu dozu Elle-a upijate preko računara, tableta, iPada ili mobilnog telefona, više ništa neće smetati vašem potpunom uživanju u Elle online univerzumu.

Dobro poznate kategorije portala su i dalje tu, sa jedinim i specijalnim dodatkom – sekcijom ELLE TIM, koja će svim fanovima magazina približiti kreativce koji uređuju digitalno i print izdanje Elle magazina.

U godini u kojoj ELLE Srbija proslavlja desetogodišnjicu od izlaska  prvog broja, novi sajt je samo jedan od poklona kojim ekipa iza magazina želi da se zahvali čitaocima na vernom praćenju i podršci.