Nakon šest meseci podstanarskog života, pevač Željko Joksimović, njegova supruga voditeljka Jovana i njihov četvoromesečni sin Kosta uselili su se u svoj luksuzni dom u naselju Oaza na Zvezdari, piše sajt Kurir 15. jula 2014. godine.

Popularni pevač se potrudio da cela nekretnina bude besprekorno je sređena i u potpunosti podređena novom članu porodice.

Kako Kurir saznaje, njihov novi prostor prostire se na 150 kvadrata, u čijem sklopu se nalaze veliki dnevni boravak, dve kuhinje, velika terasa, spavaća, dečja soba i čak tri velike sobe za goste.

" Pre tačno godinu dana Jovana i Željko su kupili stan svog komšije jer su želeli da sruše zid i prošire postojeći stambeni prostor. Kad su saznali da će dobiti bebu, odmah su počeli sa planovima kako će njihov životni prostor da izgleda kad na svet bude došla prinova. Zbog renoviranja stana oni su više od pola godine živeli kao podstanari u nekretnini od 100 kvadrata na Dedinju, čije su rentiranje mesečno plaćali 1.000 evra "  priča izvor za Kurir.

On takođe dodaje da je Jovana imala određene zahteve za koje je bilo potrebno više vremena.

"Jovana je imala posebne želje, kao što je džakuzi u spavaćoj sobi i plakar od ogledala i posebnog stakla, za čiju izradu se samo materijal čekao duže od dva meseca, pa se renoviranje razvuklo i nakon njenog porođaja. Arhitekta koji je bio zadužen za sređivanje njihovog doma tvrdi da je to najluksuzniji penthaus koji je kod nas video" završava.