Kolumbijska pevačica nastupila je na ceremoniji zatvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu 13. jula 2014. godine, a pored sebe je imala svoje najdraže obožavaoce svog supruga i sina.

Šakirina porodica ne žali previše što su reprezentacije njihovih zemalja -  Španije i Kolumbije,  neslavno završile svoje učešće na ovom fudbalskom takmičenju, već uživa u vremenu koje zajedno provode i čarima Brazila.

Tako su oni iskoristili priliku da se odmore u zajedničkom društvu, a Šakirin suprug Đerar Pike i sinčić Milan pružili su lepoj Kolumbijki svojevrsnu podršku prilikom njenog nastupa na zatvaranju Mundijala.

Pre nego što se popela na binu i nakon što je sišla s nje, ona je u naručju držala svog malog fana i proslavila sa svojom porodicom čast koja joj je ukazana prilikom da učestvuje u važnom događaju. Pogledajte neodoljive fotografije u galeriji koje su tada nastale.

LepaiSrecna Osim što je pružila kao i uvek spektakularan performans, Šakira je bila u centru pažnje i zbog svoje najslađe podrške – sina Milana…