U petak 11. jula 2014. godine u 18 časova u jedinoj školi u Obrenovcu biće predstavljeni programi za psihološku rehabilitaciju odraslih i dece.

Svi koji nakon ovog predavanja budu želeli, biće pozvani da dođu u subotu 12. jula i nedelju 13. jula 2014. godine od 10 do 13 časova, kako bi prošli program osnaživanja koji je pomogao desetinama hiljada ljudi širom sveta u najtežim životnim prilikama, kakve su klimatske katastrofe, ratovi, nasilje, zatvor, bolesti .

Udruženje „Umetnost življenja“  koje je organizovalo ove psihološke radionice je neprofitna, nevladina, obrazovna i humanitarna organizacija sa sedištem u Beogradu, aktivna na teritoriji cele Srbije. 

Osnovana je 2001. godine, kao deo međunarodne „The Art of Living“ Foundation, jedne od većih humanitarnih organizacije na svetu, baziranih na volonterstvu. Cilj organizacije je oživljavanje i negovanje ljudskih vrednosti u društvu, koji ostvaruje putem anti-stres seminara i humanitarnih akcija.

Radionica za mame i decu biće održana takođe 11. jula, ali u Hotelu Obrenovac. Dodatne informacije pročitajte na slici ispod.