Svi detalji prve godine života britanskog prestolonaslednika glavna su tema popularnog magazina "Veniti Fer" koji je odlučio da na svojoj naslovnoj strani za avgust 2014. godine objavi upravo sliku malog princa Džordža sa mamom Kejt i tatom Vilijamom.

List prenosi izjave "insajdera" iz Kensingtonske palate o najzanimljivijim detaljima života mladih roditelja i njihovog prvorođenčeta, od 22. jula 2013. godine kada se Kejt Midlton porodila.

Tako smo u prilici da saznamo da je Džordži bio neprekidno gladan, da mesecima nije mogao da uspostavi ritam spavanja kao i da su zbog toga dugo bili u nedoumici da li je prikladno da ga povedu na prvu australijsku turneju. Međutim, kako prenose poznavaoci prilika u mladoj kraljevskoj porodici, sve se promenilo kad se proširila i ishrana malog princa, pa je uvođenje čvrste hrane donelo smirenje i celonoćni san... Muke slavne ličnosti i neprekidnog fotografisanja nisu prestale, ali je Džordži stoički podneo snimanje za "Veniti Fer". Koliko će još takvih ponuda biti do prvog rođendana, ostaje da se vidi...