Za ulazak u drugi brak mlada glumica Pelin Karahan dobro se pomučila, ne samo po pitanju organizacije svadbe već i oko administrativne procedure. Naime, ona se prošlog novembra po kratkom postupku razvela od prvog muža, instruktora pilatesa Erdinča Bekrioglua, i još brže ušla u novu ljubavnu priču sa Bedrijem. Ubrzo je par odlučio da se venča, ali po turskom zakonu žena može da sklopi novi brak tek 300 dana nakon razvoda ili uz posebno odobrenje suda, ukoliko to zahtevaju okolnosti.

Kod mladog para su okolnosti bile urgentne jer je Pelin bila trudna, pa joj je sud izdao odobrenje, što je ipak trajalo. Tako se uz tradicionalni proceduru, koja podrazumeva devojačko veče, ili kako to Turci zovu  veče stavljanja kane, i još mnogo toga Pelin na večnu ljubav Bedriju zaklela 25. juna 2014. godine u restoranu „Adil Sultan“. Mlada, koja je u trećem mesecu trudnoće, nosila je dve venčanice. Prva je bila sa potpisom dizajnera Oskara de la Renete, a druga kreacija čuvene Monik Lilije. Uz to je nosila ogrlicu i minđuše od smaragda basnoslovne vrednosti. U ambijentu ukrašenom sa desetak hiljada ruža okupilo se 400 gostiju, a kuma joj je bila koleginica Nur Fetahoglu, Mahidevran iz „Sulejmana“.

Zbog raskoši koja je pratila venčanje i slavlje turski mediji su prokomentarisali: nije se udala Pelin nego Huremina kćerka.

M. R.