Na Dan očeva 15. juna Džan Ateš je u Berlinu prvi put u naručje uzeo četvoromesečnu kćerkicu Laru Uzerli, a turski mediji pišu da je od ganuća zaplakao!

Da vreme dovodi u red sve stvari i odnose pokazalo se i slučaju Merjem Uzerli, glumice koju je proslavila uloga Hurem u “Sulejmanu Veličanstvenom”, i njenog bivšeg dečka Džana Ateša. Par se tačno pre godinu dana razišao jer je Merjem saznala da je u drugom stanju i odlučila da rodi bebu, a najveći turski plejboj, koji već ima dva odrasla sina, postavio joj je ultimatum: ili dete, ili ja.

Psihički rovita glumica, koja je mesec dana pre toga napustila snimanje serije i spas potražila kod porodice u Berlinu, ostala je rešena da rodi vanbračnu bebu i da joj svoje prezime. Sve do pred kraj trudnoće Džan ju je potpuno ignorisao, a onda je iznenada zatražio dozvolu da bude uz nju na porođaju. Uvređena Merjem nije našla za shodno ni da mu odgovori, pa se činilo da mala Lara nikad neće upoznati tatu, ili bar ne skoro. 

Ipak, osmeh i gugutanje preslatke devojčice čije slike uredno kači na instagramu mada se ni na jednoj ne vidi lice malene, izgleda da su presudili. Merjem je dozvolila da Ateš vidi kćerkicu na Dan očeva, 15. juna, a turski mediju pišu da je okoreli zavodnik od ganuća zaplakao kad je Laru uzeo u naručje.