Kako vreme odmiče, šou „Ples sa zvezdama“ koji možemo gledati svake nedelje i ponedeljka od 21 čas, na Prvoj TV postaje sve zanimljiviji, a plesači sve bolji. Međutim, za Milana Kalinića takmičanje se završilo pre vremena, a za to je odgovorna jedna stara povreda...

Folk veče šou programa 4. maja 2014. godine otvorili su simbolično Aleksandar Josipović i Marija Prelević tradicionanim srpskim kolom - moravcem dok su Irina i Aleksa raspalili užičko. Ovo je publika je pozdravila burnim aplauzom.

Usledilo je još jedno iznenađenje ali ne tako prijatno. Naime, Milan Kalinić se povredio tokom priprema i aktivirao staru povredu zbog koje je sprečen da nastavi takmičenje. Tu odluku doneo je nakon konsultacije sa lekarom.

„Stvarno sam uživao u svemu ovom i najveći dobitak je što sam upoznao divne ljude, nema loše osobe, svi su fenomenalni, fantastični, stekao sam nove prijatelje i ako je ova povreda cena koju sam platio za to , onda je cena veoma mala“, rekao je Milan.

Takmičarski deo otvorili su Lena Bogdanović i Nikola Tomašević koji su plesali rumbu uz hit Ane Bekute „Kralj ponoći“. Međutim, sudije su se složile da ovo i nije bilo najbolje veče za ovaj plesački par.

Za razliku od Lene i Nikole, Tanja Petrović i Marko Vasiljević dobili su pohvale za argetinski tango koji otplesali uz numeru “Đurđevdan”.

Milojko Pantić i Zorana Miljkovac oduševili su još jednom publiku plešući čuvenu bachatu uz Miljacku. Nikola i Kostja su i prepevali pesmu za Milojka: "Ko bi reko čuda da se dese, da Milojko ovako kukom trese, tu je Zoka da mu da tu moć, da bez keca prodje ova noć!'.

Mama Vesna bila je muzička tema ćerke Nikolije i njenog partnera Ignjata Filipovića koji su uz pesmu „Kraljica tuge“ otplesali bečki valcer.Svi su se složili da mlada pevačica sve više napreduje, a Nikolija je otkrila i kome je posvetila ovaj ples.

„Ja sam ovaj ples posvetila mami, a i tati je sigurno krenula suza“, rekla je Nikolija.

Tanja Bošković i Marko Mićić sjajno su otplesali "american smoth" uz Šabana Bajramovića koji su našli na tabeli odmah ispod sjajnog para Aleksandar Šapića i Slađane Ivanišević.

Aleksandar i Slađana su odigrali freestyle uz numeru „Zajdi, zajdi“.Dobili su dosta pozitivnih komentara pogotovo Slađana, dok su Aleksandra savetovali da “prestane da igra kao Narodni muzej” 

Uz novi hit grupe Miligram "Vrati mi se nesrećo", činilo se da je Nigoru i Jeleni ovaj zadatak lako pao jer su pokreti bili kao od šale izvedeni uz sjajan izgled. Po Nikolinim rečima, Nigor ipak uživa u izvođenju i da je puno harizme, a zajedno su se složili da postoje i dalje tehnički problemi, ali da se svakako vidi napredak. 

Svaki par pojedinačno je potom nastupao uz pesmu Tamo daleko u trajanju od 30 sekundi igrajući bečki valcer, gde im predsednica žirija Marija Prelević dala dodatne poene. Nakon toga, poredak na tabeli bez glasova publike izgleda ovako: na poslednjem mestu našli su se Milojko i Zorana, pretposlednje mesto zauzeli su Nigor i Jelena. Na prvom mestu su Tanja Bošković i Marko, a na drugom Nikolija i Ignjat.

U ponedeljak 5. maja u 21 h na Prvoj TV, saznajte koji par ide kući, a u galeriji slika možete pogledati nastupe plesača...

LepaiSrecna Da uz pesmu Šabana Bajramovića može da se pleše čak i američki spori ples, dokazali su sinoć Tanja Bošković i Marko Mićić koji su, zahvaljujući visokim ocenama, dospeli na sam vrh tabele!