Nežno srce majke je najmekše mesto na svetu. Ruke su joj ponekad ogrubele od rada, reči su joj nekada malo oštre kad nas grde, ali u njenoj duši uvek nalazimo ljubav i utehu.

Majka u svom srcu uvek traži način kako da deci ispuni želje. Ponekad za to nema mogućnosti, ali nikad ne prestaje da mašta. Kad vidite da se mama u nešto zagledala, znajte da u sebi kuje tajne planove o tome kako bi mogla da za vas učini nešto lepo, kako da vam ostvari snove, kako da vam ulepša praznike.

Baš tako nešto je u svom nežnom srcu snila i mama Jasna iz Beočina. Silno je želela da svojim malim vilama, ćerkicama Anki, Danojli i Neveni, pruži udobnost u sobi namenjenoj samo njima. A kad je naišla na nagradni konkurs "Milke rođendan", ponadala se da će baš ona imati uspeha na njemu.

Ovaj konkurs je organizovan u okviru slavlja poznatog čokoladnog brenda povodom 120. rođendana a slogan je bio "Milka slavi rodjendan ali ti zamišljaš želju". Sva nežna srca znaju da je najveća sreća u davanju i baš zato je i Milka bila inspirisana da daruje druge za svoj rođendan.

Milka
Promo 

Trebalo je samo da se otkriju one najlepše, nesebične, nežne želje pa su svi potrošači bili pozvani da pošalju baš takve. Izabrane su tri i, sa velikom radošću, sprovedene u delo.

I baš kao što se i nadala, među njima je bila i naša mama iz Beočina. Najnežnije su bile njene tajne želje, sročene u pesmu koja je dirnula sva srca:

"Tri mamine vile o svojoj sobi su već odavno snile:
Tri mala kreveta i plakar bele boje, da smeste baš sve stvari svoje,
za knjige, igračke i sitnice, bile bi dovoljne bar dve police.
Želim im kutak za najnežnije snove, prostor za igru, učenje i radosti nove,
bile bi sve tri najsrećnije na svetu, a mama i tata bi spavali sami u krevetu."

Devojka sa Milka bombonjerom
Promo 

Njena divna želja završava se rečima: "Najradosnija na svetu bi, priznajem, bila, i svoju sreću ne bih baš od nikoga krila, kako to obične majke sve bivaju, kad ispune se sni što princeze im snivaju."

Ko bi mogao da odoli ovakvoj želji? Ona podseća i na dirljivu želju Filipa Sušarda, pre više od sto godina, kad je mami želeo da donese čokoladu a dugo ju je tražio i koštala ga je čitavo bogatstvo. I on je tada zamislio divan san - da počne da proizvodi čokoladu koja će biti dostupna svima. Tako je nastala i nežna Milka, sačinjena od najfinijeg alpskog mleka ali i od snova i mašte!

Milka ispunjava želje
Promo 

I danas ona ispunjava snove dece i odraslih. Zahvaljujući nežnosti, Jasnine ćerkice Anka, Danojla i Nevena su dobile potpuno novu dečiju sobu, a i vi - načnite slobodno novu Milka čokoladu i počnite da sanjate neki svoj novi nežni san.

Tekst: Promo