Na brojnim sajtovima mogu se naći razna uputstva za strane turiste kako da se ponašaju ako putuju u Srbiju.

Među savetima "kako se pripremiti za putovanje u Beograd" najviše je kulinarskih koji se mogu svesti na "prase, pljeskavica, pa opet prase".

Međutim, još su zanimljiviji saveti vezani za naše momke i devojke. Naime, naše ljude "bije glas" da su zgodni, fatalni, lepi i strastveni.

"Ja sam Amerikanac i zabavljam se sa Srpkinjom. Budite ljubazni, strpljivi i morate dobro razumeti njenu porodičnu strukturu, jer je potpuno drugačija od američke" - napisao je momak "Visioni".

Srpkinjama nije važna dubina novčanika.

Ovaj momak je pod šifrom Visioni pokušao da pomogne ostalima koji su postavili na internetu "Zabavljanje u Srbiji - da ili ne?". Objasnio je da je najvažnije steći poverenje devojke Srpkinje i na početku joj treba dati dosta "prostora da diše".

Nije poznato kako se njegova romansa završila, ali dao je savet i da treba svu pažnju pokloniti porodici koja je "ključ uspeha", a onda će momak dobiti najfantastičniju devojku na svetu. Upoređujući Srpkinje sa ostalim devojkama napomenuo je da "ne traže da ih spaseš" kao neke druge, niti im je "novčanik prioritet".

Muškarac ništa ne radi

Kanađanka Odri je postavila pitanje: Kakvi su Srbi kao momci? Dobila je odgovor od osobe koja se potpisala kao "Popok": "Srpska kultura je patrijarhalna i ako nazoveš neku ženu feministkinjom, ona će smatrati da si je uvredila. Najvažnije je da znaš da srpski muškarac, ništa, baš ništa ne radi u kući!"

U Tekstu "Sedam razloga zašto se treba zabavljati sa Srbinom" Nina Aleksander na sajtu "The Culture Trip" kaže da svako ko je imao kontakt sa Srbima zna da su to najšarmantniji ljudi Istočne Evrope.

Muškarci su šarmantni, zgodni, imaju dubok pogled...

Ona naše muškarce opisuje: "Imaju svilenu kosu, tamne prodorne oči i veoma su zgodni". Zatim nastavlja da hvali: "Puni su života, aktivni, mnogo vole da izlaze, pa partnerki nikada neće biti dosadno. Izuzetno su zgodni! Pogledajte statistiku i videćete da su među najvišim nacijama na svetu. Poštuju partnerku, džentlmeni su."

Lindzi Džej se potrudila da svoju ispovest zabavljanja sa srpskim momkom pretoči u video i podeli sa svima. Ona kaže da će svako ko se odluči na takav korak naučiti dve svari: mnogo psovki i kako se slavi slava do sitnih detalja.

Ona kaže da su je ubrzo zapratili na društvenim mrežama svi prijatelji njenog dečka, ali i njegov brat, kao i bratovi prijatelji. Lindzi je afro-američkog porekla i kaže da su joj svi govorili da liči na Bjonse i postavljali ista pitanja: mogu da ti pipnem kosu, zašto si u Sbriji, hoćeš da naučiš srpski i "Crvena zvezda" ili "Partizan".

Porodica gura nos u sve, majke su noćna mora.

Odgovarajući na pitanje "Šta da očekujem ako se zabavljam sa Srbinom?" Ana Cvejić je na sajtu "Quora" naširoko elaborirala o tome da su naši muškarci opsednuti politikom, a na kraju je zaključila da je najveća opasnost da veza propadne familija. Ona kaže da: "Porodica gura nos u sve, izuzetno su posesivni, majke su noćna mora, a sestre su iz pakla."

Tekst: A. Mikata

Izvor: Novosti