Jedan oglas iz Niša zainteresovao je mnoge u Srbiji, jer je svima neverovatno da se luksuzna kuća izdaje BESPLATNO, piše Espreso.

"Izdajem GRATIS kuću, 16 km od grada na 50 metara od autobuske, selo je u trećoj zoni što se tiče autobuskog prevoza i autobusi idu na svakih sat vremena. Kuća je sređena luks sa novim nameštajem sa novom kuhinjom od mermera sa lcd televizorom od 42 inča, sa sudomašinom, tj. opremljena potpuno", navodi se u Halo oglasima.

PROČITAJTE JOŠ: Luksuzne nekretnine u Srbiji: 2 raskošne vile i kuća sa čarobnim pogledom na Dunav (DEDINJE, LEDINE I VELIKO GRADIŠTE)

Vlasnik nudi kuću u zamenu za plaćanje računa, uz dužnost da svi računi budu plaćeni na vreme, ali i da održavate okućnicu.

"Uz to dajem i gratis 5 metara drva za ogrev za predstojeću zimu. Trenutno nažalost nema ko da živi tamo i onda sam prinuđen da pustim i pomognem ljudima koji nemaju krov nad glavom, a ja nudim sve ovo gratis samo da se ophodite prema ovome i da čuvate kao da je vaše, onako domaćinski što bi se reklo," ističe vlasnik kuće.

"Isključivo prednost imaju normalni, pošteni i pažljivi ljudi, a ne sumnjam da postoje," dodao je.

PROČITAJTE JOŠ: Koliko košta STAN u Beogradu, Nišu ili Novom Sadu: evo gde cene NEKRETNINA rastu, a gde naglo PADAJU

Izvor: Espreso