Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe Živojinovića: Naš susret bio je sudbinski

Svoj susret popularna zvezda Lepa Brena i naš slavni teniser Boba Živojinović: opisuju kao sudbonosan, a poštovanje i neizmernu ljubav neguju već 28 godina...

  Izvor: Foto: Marko Poplasen

Ljubavna priča Lepe Brene i Slobodana - Bobe Živojinovića počela je 1986, a oboje kažu da su imali utisak kao da je sudbina udesila da se sretnu baš tada. Energiju koju su osetili pri upoznavanju Brena je opisala kao trenutak kad je srela svoju srodnu dušu, jedinu takvu na planeti, nekoga koga je možda znala u prošlom životu i u koga se zaljubila kad ga je videla u novinama, mišićavog i zgodnog sa krupnim, dečije iskrenim sjajem u očima.

VIŠE:Lepa Brena i Boba Živojinović: Zajedno smo odrastali kroz brak

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi - sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma "Hajde da se volimo" u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas. Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osetili smo ono što ne dožive svi, lepotu susreta i energiju jaču od svega - priča Brena. Boba se s osmehom na licu i očima punim sjaja priseća tog susreta i zaljubljenosti koju je osećao.

- Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: Gde si ti svih ovih godina? To je bio sudbinski susret, a prvih nekoliko meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video - ispričao je bivši teniski šampion.

Kad su prvi put ugrabili priliku da vežu sedam ludih i nezaboravnih dana u Brizbejnu, u Australiji, njihova ljubavna veza postala je javna. Njihove zajedničke fotografije mogle su se videti na naslovnim stranama svih časopisa koji su se bavili njihovom vezom. Interesovanje za Breninu i Bobinu vezu nije jenjavalo sve četiri godine njihovog zabavljanja, tako da je njihovo venčanje opisivano kao atrakcija veka, a izdata je VHS kaseta pod nazivom U ime ljubavi, što je do tada bilo nešto neuobičajeno.

Na sledećoj strani pročitajte jo zanimljivh detalja iz ljubavne priče Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije