Izabrati pravu romantičnu pesmu i naučiti korake za prvi ples nakon sudbonosnog “da” nije teško ukoliko samo malo vremena posvetite tome.

Pripremili smo za vas jednu zanimljivu listu pesama za prvi svadbeni ples. Na listi nema domaćih izvođača, ali sigurni smo da će vam ovo poslužiti kao inspiracija da napravite svoj izbor ili možda poslužite se nekom od sledećih. 

 “Spotifaj”, onlajn servis za emitovanje muzike, (koji je korisnicima u Srbiji još uvek zvanično nije dostupan) sastavio je listu od deset pesama koje najčešće prate prvi svadbeni ples, piše portal B92 13. jula 2014. godine.

Na osnovu spiska pesama koje korisnici, mahom anglosaksonskog sveta, sastavljaju na Spotifaju, napravljena je priložena lista. 

Iako je uočljivo prisustvo aktuelnih hitova, kao što je pesma “All of Me” Džona Ledženda, prvo mesto suvereno drži klasik “At Last” Ete Džejms. 

Pesma Ete Džejms važi za jednu od najlepših ljubavnih balada, a ono što je začudilo većinu je da romantični hit “You’re beautiful”Džejmsa Blanta nije našao među prvih deset. 

Ovde možete pogledati najpoznatije svadbene običaje u Srbiji.

Pogledajte njihovu listu pesama i razmislite kojih bi se to 10 romantičnih domaćih pesama našlo na listi:

  1. At Last, Etta James
  2. I Won’t Give Up, Jason Mraz
  3. You Are The Best Thing, Ray LaMontagne
  4. All of Me, John Legend
  5. Better Together, Jack Johnson
  6. A Thousand Years, Christina Perri
  7. Everything, Michael Bublé
  8. First Day Of My Life, Bright Eyes
  9. Then, Brad Paisley
  10. Make You Feel My Love, Adele