"MAJKA ĆE SVE DA URADI ZA SVOJE DETE": Sin slavne pevačice ima 47 godina i problem zbog kojeg ona traži starateljstvo

Šer je očajna zbog sina, traži starateljstvo nad njim mada on ima već 47 godina.

Profimedia

Šer (77) je podnela zahtev za starateljstvo nad sinom Ilajom (47) zbog navodne zloupotrebe narkotika.

Prema dokumentima koje je od Višeg suda u Los Anđelesu dobio magazin "Pipl", pevačica i glumica traži da jedina upravlja sinovljevim imetkom, uz tvrdnju da "on nije u stanju da vodi računa o svojim finansijama".

Pre kraja 2023. godine, Ilaja Blu Olman, kojeg je Šer dobila u vezi sa rokerom Gerijem (sada pokojnim), treba da dobije sredstva iz fonda koji ustanovljen za njega. U zahtevu za starateljstvo se navodi kako ni Ilajeva žena Mariendžela King nije sposobna da o Ilaji brine, jer je "njihov turbulentni brak pretvoren u ciklus zavisnosti od narkotika i kriza mentalnog zdravlja".

Profimedia 

Šer se brine da će sva sredstva koja Ilaja dobije biti momentalno potrošena na drogu. "Neće imati novca za osnovne potrebe, a ugroziće i sopstveni život", navodi se. 

Na kraju se ističe da "glumica ulaže napore kako bi se Ilaja podvrgao tretmanu za odvikavanje i dobio svu pomoć koja mu je potrebna". 

Profimedia 

"Šer bezgranično voli sina i oduvek je sve radila imajući u vidu njegov najbolji interes", piše u zahtevu.

Podsetimo, u oktobru je njena snaja Meriendžela, koja je prethodno napustila muža, prijavila Šer kako je navodno unajmila četvoricu ljudi da otmu njenog sina. Ilaja i Meriendžela su tada odseli u jednom njujorškom hotelu i tu proveli desetak dana "pokušavajući da se pomire".

Profimedia  Ilaja Olman iz mlađih dana.

Šer je demantovala ovu informaciju. "Mnogo toga ne znam o roditeljstvu, ali svoju decu bezgranično volim." Muzička ikona ima još jednu ljubav u životu, a to je njen momak Aleksandar Edvards. On je četrdeset godina mlađi, a kako kaže Šer, i "izuzetno lep muškarac".

Profimedia 

"Zasmejava me, lepo se zabavljamo i to traje već godinu dana. I ako bi to bilo sve, vredelo bi, divno sam se provodila", zaključuje glumica i pevačica. Pogledajte i u kakvom domu Šer uživa.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"UDVARALE SU MI SE HOLIVUDSKE ZVEZDE" Maja Mandžuka opisala kako su je startovali svetski poznati glumci: NIJE BILA SAMO JEDNA  Kurir TV

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.