JELA SAM TEK KAD OSETIM DA ĆU PASTI U NESVEST: Seka Aleksić smršala 8 kg - Veljko je odlučio da digne ruke od mene

Seka Aleksić oslabila je 8 kilograma, ali kaže da tu ne planira da se zaustavi.

Nemanja Nikolić

Pevačica Seka Aleksić smatra da treba da smrša još 5 kilograma, a kako kaže, u procesu mršavljenja nije se podvrgla nikakvoj dijeti, već gladovanju.

"Imam samo osam kilograma manje, ali na niskoj ženi kao što sam ja to se vidi. Nisam ništa jela, kada sam osetila da ću pasti u nesvest, ja sam tek tada uzela nešto malo da pojedem. Ne mogu da izdržim nikakve režime, kad su mi programirali ishranu, ja to iz inata nisam htela da jedem. Odlučila sam da smršam zbog toga što želim da budem zdrava i drago mi je da se vidi ta razlika, ali smatram da treba da skinem bar još pet kilograma", rekla je pevačica za "Alo".

Suprug Veljko godinama ju je podsticao da se reši suvišnih kilograma, ali je na Seku to imalo kontra efekat.

"Veljko se 13 godina borio da ja smršam, pa je odlučio da digne ruke od toga, i kada se to desilo, ja sam smršala. Ne podnosim presiju i na mene to kontra utiče", otkrila je Seka.

Mnogi smatraju da sadašnjim izgledom podseća na Seku sa početka karijere, ali pevačica je stava da se ne treba vraćati na staro.

"Mislim da čovek nikada ne treba da se vraća na nešto staro i što je iza njega, pa tako ni u muzici i izgledu. Nikada više neću biti ona stara Seka, zato što ja sada imam 42 godine, ali ta tamna kosa i vretenasti izgled tela i struka podseća na onu staru Seku", rekla je ona za pomenuti list.

Podsetimo, Seka Aleksić nedavno je otkrila i da se ponovo sprema za vantelesnu oplodnju, u želji da nakon sinova Jakova i Jovana dobije i treće dete.

"Po mom mišljenju, trebalo je ranije da ostanem trudna. Već je sad trebalo da budem trudna. Jovan ima dve i po godine. Htela sam da napravim malu razliku između dece zato što želim više dece, pa neću kao u pedesetoj rađati. Želela sam do 45. godine. Ali svakako, ja ću se truditi da što više dece izrodim, jer to je najveće bogatstvo", rekla je pevačica pre nekoliko dana u emisiji "Premijera", i dodala da stariji sin Jakov priželjkuje sestru za koju je odabrao ime Sofija. 

Seka Aleksić pre dva meseca proslavila je rođendan glamuroznom žurkom, a fotografije sa slavlja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić proslavila 41. rođendan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna