PILA SAM SAMO VODU I LIMUNADU, A SAD JE DOSTA: Seka Aleksić smršala 10 kilograma

Seka Aleksić prekinula rigoroznu dijetu.

Instagram/Seka Aleksic

Seka Aleksić, kako sama priznaje, često kuburi s viškom kilograma. Kroz šalu kaže da je će umreti debela i gladna, ali uprkos svemu, do sada nije bila pristalica rigoroznih dijeta. 

"Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava",  rekla je jednom prilikom Aleksićeva koja se zbog novog albuma podvrgla strogoj dijeti.

"Ponosna sam na sebe koliko sam izdržala da ne jedem slatkiše i testo, mesec dana - ljudi, ja mislim da je od mene dosta. Vreme je da se vratim na: doručak- pasta sa četiri vrste sira, ručak- pica i večera- makovnjača, a užina, zna se - krem bananice", poručila je Seka svojim pratiocima na Tviteru, a onda i pokazala specijalet kom nije odela.

"Evo malo da se smejete. Slavila sam rođendan 26.4. Nisam ništa apsolutno probala od jela. Pila sam vodu i limunadu i pet kafa, ali kad je CD izašao na Youtube, pogledajte sa čim sam nazdravila, pa neka ide život. Ovo mi je doneo prijatelj iz Splita, neki sudžuk sa tartufima i sir", pohvalila se Seka koja je uspela da skine čak 10 kilograma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna