ŠETA GOLOG STOMAKA I CITIRA KONSTRAKTU: Nesvakidašnje izdanje Jelene Tomašević izazvalo lavinu komentara

Pevačica Jelena Tomašević trenutno boravi u Grčkoj i uživa u obilasku ostrva Santorini.

Screenshot / Instagram / jelenatomasevic_official

Jelena je poznata po svom svedenom i elegantnom stilu, a odevna kombinacija koju je ovog puta odabrala privukla je mnogo pažnje.

Pevačica je Santorinijem prošetala u dugačkoj suknji jarkih boja, uz koju je uparila narandžastu kratku bluzu koja joj je otkrila stomak, što je mnogima odmah zapalo za oko, budući da Jelenu nemaju često priliku da vide u takvom izdanju.

Lepa pevačica je u opisu fotografije citirala deo pesme "In corpore sano", kojom će nas Ana Đurić Konstrakta predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji.

"Suknja ide oko noge moje, mi šetamo i to je sve... što bi rekla Konstrakta" - napisala je Jelena.

Usledili su brojni komplimenti za njen izgled, a mnogi pratioci poručili su joj da "izgleda svetski".

Jelena Tomašević je, inače, jednom prilikom govorila upravo o tome da kada je na moru voli da eksperimentiše sa bojama i stilovima.

"Iako su mi omiljene crna, bela i siva, mogu da nosim i sve druge nijanse. Leti volim da nosim haljine i suknje u veselim bojama i dezenima u skladu s vremenom, pogotovo kada sam na moru", rekla je pevačica svojevremeno za magazin "Story" i dodala:

"Volim da se poigravam različitim stilovima. Lako se transformišem, pa nekada i samu sebe ne mogu da prepoznam. Dobar utisak ostavljam onim što imam da kažem i pokažem, a sama činjenica da sam se doterala i lepo obukla dodatno podiže samopouzdanje i ostavlja kompletan utisak".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna