KONSTRAKTA ĐURIĆ SE ODLUČILA NA VELIKE PROMENE: Končano otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl

Naša predstavnica na Pesmi Evrovizije Ana Konstrakta Đurić trenutno se nalazi na promotivnoj turneji na kojoj oduševljava evropsku publiku iako je na svakom nastupu promenila nastup.

ATA / Antonio Ahel

Pesma “In corpore sano” od prvog izvođenja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a umetnica Konstrakta odsmilila je zanimljiv nastup kojim je na domaćem takmičenju za Pesmu Evrovizije oduševila i žiri i publiku i pobedila. U okviru promotivne turneje pevačica obilazi evropske gradove a nedvano je boravila u Tel Avivu gde održan predevrovizijski događaj "Israel Calling" na kojem su se evrovizijskim fanovima predstavili ovogodišnji učesnici iz 23 zemlje.

Nastup koji je izvodila uz pesmu bio je izmenjen i izgledao je poput neke vrste pripreme za veliku evrovizijsku scenu. Konstrakta je izašla na scenu sa peškirima i pri kraju pesme ih postavila oko stolice, na mesta na kojima bi trebalo da stoje članovi hora.

I to nije jedina promena za koju se konstrakta odlučila kada je nastup u pitanju. Tako je prošlog vikenda hrvatskoj publici prikazala potpuno drugačiji perfeormans. U Zagrebu je nastupala sa svojim horom, a iako su do sada imali samo peškire oko vrata, sada su i oni dobili lavore u kojima su prali ruke.

„Prija to što se pesma nekako raspršila na sve strane, kako u Srbiji tako i čini mi se, i okolo. To je lepo, izgleda da su ljudi prepoznali tu univerzalnu temu i to mi se sviđa, zadovoljna sam", rekla je.

Dodala da pesma nema glavne poruke i da je slojevita: „To je nešto u šta ja ne volim da ulazim i da objašnjavam a stvarno ima dosta tema i vidim da ljudi, svako nađe nešto što mu paše, a ono što ostane da zveči je - I šta ćemo sad". Reporterka u Zagrebu nije odolela a da ne pita o tajni zdrave kose Megan Markl, Konstrakta je kratko i jasno odgovorila:„Šampon, četka, voda, - to je to".

Screenshot / Youtube / Zvijezde pevaju, Screenshot / Youtube / Zvijezde pjevaju Predstavila pesmu "In corpore sano" u Tel Avivu i Zagrebu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna