DŽENIFER LOPEZ OTVORILA DUŠU, VOLI BENA AFLEKA DO BOLA: "Gledala sam ga izdaleka, druga šansa se ne ispušta"

Da li ga je tajno volela i prošlih 18 godina? Evo šta kaže Dženifer Lopez o Benu Afleku...

Profimedia

"Sad smo stariji, sad smo pametniji, imamo više iskustva, došli smo do drugačije tačke u životu, imamo decu i moramo da budemo svesni svega toga", kaže Dženifer Lopez o svojoj novoj - staroj ljubavi sa Benom Aflekom.

U velikom intervjuu koji je dala za magazin "Pipl" latino zvezda je konačno otvorila dušu i priznala koliko jako voli zgodnog glumca. Prema njenim rečima, pratila ga je izdaleka, gledala kako se menja i sad je ponosna na njega. Tvrdi da je oduvek znala da će on biti takva ličnost, muškarac i otac i da je oduvek želela da takav i postane.

Za njihov raskid o kojem je brujao čitav svet 2003. godine, okrivljeni su mediji i ogroman pritisak koji je trpeo popularni par. Sada Džej Lo i Ben to neće dozvoliti. "Bili smo tako naivni, sve smo pokazivali u našoj vezi", kaže svetska zvezda. "Sad ne želimo da se to dogodi."

Profimedia 

Dženifer priznaje da nije jednostavno početi vezu skoro dvadeset godina kasniije, kad su tu sad i deca. Ipak, ona veruje da ljubav pobeđuje sve.  

"Treba biti otvoren, pun ljubavi", kaže lepotica. "Ne treba čuvati svoj ego, već prihvatati sve dobro i uvek tražiti pozitivnu stranu.  Bajke postoje, samo ne teku sve u pravoj liniji - to je ono što uči i svoju decu, otkrila je Dženi.

Izvor. Lepa&Srećna