NE PLAŠITE SE, SVE JE VEĆ ZAPISANO - BIĆE KAKO JE BOG REKAO: Snežana Đurišić prevazišla strahove

Snežana Đurišić trudi se da uvek veruje u dobro.

ATA / Antonio Ahel

Tragične vesti o odlascima brojnih kolega i prijatelja - Merime Njegomir, Marine Tucaković, Marinka Rokvića - potresli su Snežanu Đurišić, koja kaže da je zbog toga i zbunjena i tužna. Sada pruža podršku koleginici Ani Bekuti, koja prolazi kroz teško razdoblje. Naime, njen emotivni partner Milutin Mrkonjić je u kritičnom zdravstvenom stanju.

"Nas dve se čujemo svaki dan. Ana je borac i trenutno se bori sa stanjem u kojem se nalazi. Ne plašim se za nju, ali znam da joj nije lako. Gura kako može i kako mora, ali ona je jaka i znam da će izgurati sve i izaći kao pobednik jer ona to jeste",  rekla je Snežana za i otkrila kako se bori s lošim vestima.

"Vera me drži i tera napred, to je ono što mi pomaže u ovim suludim vremenima, ljubav prema svemu i svačemu, a ne samo prema partneru. Ali ono što je na prvom mestu kad sam ja u pitanju su deca i unuci, majka, sestra, okruženje i familija", kaže pevačica za "Alo!" koja se sa strahovima izborila.

"Nemam strahove. Strah je vera u zlo, a ja sam se potrudila da se duhovno edukujem i trudim da budem iznad zla, da verujem u dobro i da shvatim i prihvatim neke stvari koje su neminovnost. Nemojte se plašiti, sve je već zapisano. Biće onako kako je Bog rekao i nikako drugačije",  naglašava Đurišićeva, koja poslednjih godina uživa u emotivnom odnosu s ginekologom Vanjom Miloševićem.

Izvor: Lepa&Srećna