GALA PROSLAVA CECINOG 48. ROĐENDANA: Raskoš i glamur, slavljenica blista, a ko je sve došao na žurku godine?

Veliko slavlje u vili Ražnatovića na Dedinju.

Nemanja Nikolić

Ceca Ražnatović danas puni 48 godina, a ceo dan joj prijatelji i kolege čestitaju na Instagramu. Mnogi su joj poželeli samo dobro zdravlje pošto sve ostalo već sve ima - zdravu i srećnu porodicu, uspešnu karijeru ali i sreću u ljubavi.

Pevačica je odlučila da veliku proslavu upriliči u svom domu u Ljutice Bogdana, koji je za ovu priliku posebno dekorisan. Ulaz u luksuznu vilu ukrašen je balonima i zvanice polako pristižu, a na slavlje su među prvima stigli Anastasija i njen dečko Đorđe, kao i muzičari koji će večeras zabavljati goste. 

Nemanja Nikolić  Ceca Ražnatović danas puni 48. godina,a među prvima je na gala slavlje stigla njena ćerka Anastasija.


Cecina naslednica je u porodični dom stigla obučena u ležernu letnju kombinaciju - lepršavu suknjicu od čipke i jednostavnu zelenu majicu, a još uvek nije otkrila kakvu glamuroznu toaletu će nositi na samoj proslavi majčinog rođendana. Kosu je ukrasila loknama, a osmeh s lica nije skidala.

Na proslavu je stigla i Cecina kuma Viki Miljković sa suprugom Tašketom, zatim i Saša Matić sa suprugom, Žika Jakšić, Marijana Mateus i brojne druge poznate ličnosti.

Nemanja Nikolić  Na proslavu Cecinog rođendana stigla je i njena kuma, pevačica Viki Miljković, sa suprugom Tašketom.

Nemanja Nikolić 

 Ceca je za proslavu svog rođendana zablistala u zelenoj haljini koja je istakla njenu savršenu liniju.

U porodici Ražnatović protekli mesec je bio u znaku velikih slavlja. Anastasija je 25. maja proslavila rođendan, a najmlađi Ražnatović, Cecin unuk Željko, napunio je jednu godinu 3. juna.

 Izvor: Lepa&Srećna