"DA SE NISI USUDIO!" KEJT VINSLET ZABRANILA REDITELJU LAŽNU MONTAŽU: "Ljudi, ja sam žena sa manama"

Kejt Vinlset oduševila žene širom sveta! Zabranila reditelju da izbaci sliku njenog stomačića iz scene seksa...

Profimedia

Kejt  Vinslet je već dugo pobornica prirodnog izgleda, a sada je privukla opštu pažnju odbijanjem da se njene slike obrađuju previše fotošopom. Zbog jedne scene u TV seriji "Mer iz Istauna", morala je da oštro zapreti reditelju koji je rekao da će izbaciti kadar u kojem joj se vidi stomak.

"Da se nisi usudio!", uzvratila mu je čuvena oskarovka koja ne krije da kamera nije uopšte blagonaklona prema njenoj punačkoj liniji.

Kad su joj poslali na odobrenje postere kojima će ova mini serija biti reklamirana, Kejt je vratila dizajn na doradu. "Rekla sam im - ljudi, ja sam žena koja ima mane, ali funkcionišem, krećem se i izgledam potpuno u skladu sa svojim godinama."

Profimedia 

Zvezda čuvenog filma "Titanik" objašnjava da je publika "gladna" stvarnih ženskih tela i da su baš zbog takvog njenog stava i prikaza gledaoci uspeli da se poistovete sa detektivkom koju glumi u ovoj HBO seriji.

Kad je primetila da su joj "peglali" kožu lica na posterima i vratila ih na doradu, poručili su joj: "Kejt, ne možeš tako". "Mogu", odgovorila im je. "Ja odlično znam koliko  imam bora oko očiju i molim vas da ih tamo vratite".

Kejt inače ima 45 godina, nominovana je za Oskara sedam puta, a osvojila ga je 2009. godine ulogom u filmu "Čitač". Ona je već ranije uspevala da se izbori za realno prikazivanje njenog lica i tela, pa joj je tako britanski magazin GQ uputio izvinjenje što je - bez pristanka - fotošopirao njene slike. Kako fotošop može da pretvori svaku ženu u vrhunsku manekenku, pogledajte OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna