Svi dobro znamo tu čuvenu rečenicu “vraćam se od ponedeljka” i taj ponedeljak nikad ne dođe. Ovim rečima Nastasija Stošić podseća sve nas koliko je važno redovno vežbanje, a kao motiv je objavila i svoje fantastične slike u kupaćem kostimu.

Mlada lepotica kaže da je i njoj težak povratak na trening posle duže pauze, a svoje telo opisuje kao "savršeno nesavršeno".

Nastasija kaže da redovno vežba uz ličnog trenera, bira zdravu ishranu, ali i ističe uticaj dobrih gena. Ona potiče iz sportske porodice, otac joj je čuveni fudbaler Vlada Stošić.

nastasija stosic 7-min.jpg
Instagram / nastasijastosic 

"Ceo život sam u sportu, i smatram da svaka osoba mora biti fizički aktivna, da li je to kroz dnevne šetnje od 10km+ ili neki ples, manje je važno, kome šta godi. Ovo je jedan od onih momenata u životu gde je sasvim izvesno da je bolje krenuti pre nego kasnije.

Ono što je važno je da se u *ovim* godinama, ako vaše telo još uvek nije bilo izloženo aktivnom treniranju, da upravo sada steknete tu naviku. Zašto? Zato što kao što rekoh, posao i privatan život s godinama počinje da zauzima većinski deo dana i postajemo sve više lenji."

Nastasija je počela kao model, a zatim ušla i u svet televizije. Do nedavno je bila u vezi sa glumcem Pavlom Mensurom, ali više nema zajedničkih slika s njim na Instagramu. Pogledajte u galeriji slika u kakvoj je fantastičnoj formi.

Instagram / nastasjastosic Redovno trenira

BONUS VIDEO:

Pavle Mensur o Sarajevu i bosanskom pasošu Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.