Marija Šerifović je odvela Maria po prvi put na more, a obožavaocima je pokazala kako se lepo smestila sa društvom.

Put je prošao lako, a bebi nije prvi put da leti avionom - tako je i stigao iz rodne Amerike. Ovoga puta su kratko bili u vazduhu - samo do Crne Gore.

Mariji će neophodnu pomoć pružiti i bejbisiterka, ali je neobično da je na more krenula i pevačicina zubarka.

marija serifovic zubarka.jpg
Youtube / Marija Šerifović 

"Jedina osoba koja mi treba, osim Maria i njegove bejbisiterke, je moja zubarka, ako mi ispadne proteza da ne moram da idem nazad za Beograd", kazala je Marija u svom vlogu.

marija serifovic sin.jpg
Youtube / Marija Šerifović 

Na odmoru im se pridružila i pevačica Jovana Pajić, a Marija je u lepom društvu uživala u odmoru, plivanju, sunčanju i gledanju fudbalskih utakmica.

Podsetimo, Marija i Jovana su nedavno zajedno gostovale na televiziji gde im je direktno upućeno pitanje da li su u vezi.

"Žena kad je razvedena, onda po njoj može šta hoćete, je l tako?", bila je iznervirana Marija. "Molim vas da se sa tim prekine, neće biti više ko na slavu da mi dođe", kazala je pevačica.

marija serifovic jovana pajic
Instagram / amigshow 

"Što se više pereš, to manje ima poente", dodala je Jovana, a Marija je sve završila šalom: "Ko zna, kad budemo babe oronule jednog dana... da imamo ko da nas okreće."

Podsetimo, Marija je pre nekog vremena upozorila javnost da mnogima služi sa napade i klevete, ali da joj to teško pada i da je i ona "osoba od krvi i mesa".

Pročitajte i kako je našla olakšanje u psihoterapiji, a u galeriji pogledajte još njenih slika.

BONUS VIDEO: 

Marija Šerifović Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.