Borisu Bekeru uspesi u sportu obezbedili su život o kom mnogi maštaju, ali teniska legenda uspela je da izgubi i bogatsvo, ali i ljubav.

Britanski dokumentarac "Boris Beker: Uspon i pad legende" ugostio je Lili Beker, bivšu suprugu teniske zvezde koja je opisala kako je živela pored poznatog Nemca.

Teniser se sa manekenkom venčao 2009. godine u Švajcarskoj, a rastali su se 13 godina kasnije.

"Ovo nije bila laka odluka. Problemi u braku su nastali posle Borisovog bankrota prošle godine", izjavio je Bekerov advokat Kristijan Oliver Mozer, a razvod je prokomentarisala i Lili Beker: "Bila je to teška godina, zapustila sam se potpuno. Previše sam pušila, pila, izlazila i nije me bilo briga za svoj fizički izgled.

Mislila sam da je moj život užasan i da ću umreti. U to vreme Boris je prolazio kroz pakao i nije me primećivao. Jednostavno smo se razdvojili i svako je krenuo svojim putem", rekla je manekenka tada, dok je sada u dokumentarcu opisala kako je živela pored poznatog Nemca.

Lili Beker o životu sa Borisom Bekerom
Profimedia 

"Ima nešto u vezi s ovim tipom. Sladak je, prijateljski nastrojen, zabavan. Ali takođe je i arogantan. On je lažljivac", rekla je Lili u dokumentarcu i opisala karakter teniske zvezde.

"On je narcisoidni egoista", rekla je Lili i dodala da se često osećala kao da ima "brnjicu" te da nije smela da izražava svoje stavove koji bi odudarali od njegovih.

Lili Beker o životu sa Borisom Bekerom
Profimedia 

"Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnesem njegove laži i loš karakter", rekla je prisećajući se 2018. godine kada je napustila njihov dom te sa sinom provela noć na klupi u kafiću: "Nisam imao ni centa u gotovini. Nisam znala gde ću", rekla je manekenka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir