Jelisaveta Orašanin je uzbunila Instagram novim slikama s plaže, a na njen fantastičan izgled reagovali su i muškarci i žene.

"Ti si spektakl", poručuju joj oduševljeni pratioci koji se raspituju i na kojoj plaži se odmara lepa glumica.

Jelisaveta je završila sezonu sa predstavom "Hotel 88", a koliko god su joj obaveze dozvoljavale, pravila je pauze i putovala. Tako je, pre desetak dana, objavila slike iz Pariza, a u maju je bila u Bolonji gde su ona i Miloš živeli sa decom par godina.

Prošlog januara je bila na Maldivima i lokaciju pokazala na samim slikama, ali je sada odlučila da prikrije destinaciju na kojoj letuje. Pokazala je samo svoju vitku figuru, duge noge na kojima joj svi zavide, a drugarica i rediteljka Staša Koprivica joj je poručila: "Zar opet da gladujem, Jelisaveta?"

Komentar je šaljiv, ali mnoge žene to verovatno i ozbiljno misle, pogledajte kako glumica izgleda u galeriji slika. Pročitajte i zašto je Ana Divac odlučila da objavi svoju fotografiju sa plaže, u kupaćem kostimu.

Instagram / jagodenamagli U provodu, na snimanju i u društvu sa sestrom.

 BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin Instagram/jagodenamagli

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.