"Žena Vlade Divca u šestoj deceniji u kupaćem! Drage moje žene, da li ste ikada pročitale ovakve naslove za muškarce?", pita Ana Divac na Instagramu, gde je i ove godine objavila sliku sa Luštice u Crnoj Gori na kojoj uživa u suncu i moru.

"Naravno da ne! U bilo kojoj deceniji možemo da budemo šta god mi želimo i hoćemo! I nemoj da vas niko plaši da sa godinama gubite nešto", poručila je Ana.

"Sa godinama vam život postaje sve lepši i bogatiji, i sa godinama ste totalno ok da niste savršene, ali ste super same sebi. A za sve druge kako vas vide, to je apsolutno samo njihova lična percepcija", kaže Ana, a stigli su joj brojni lajkovi, među prvima, od Jelene Đoković koja takođe promoviše prirodan izgled.

Ana ima priliku da se susreće sa mnogim poznatim ljudima, a nedavno je objavila i sliku sa Dejvidom Bekamom. Premda je decenijama u svetu sporta, i na nju je fudbalska legenda ostavila utisak. "Je li lep i uživo", pitali su je pratioci, a ona je odgovorila direktno: "Bogami, jeste".

Zavirite i u galeriju slika da vidite još poznatih dama u kupaćim kostimima, a pročitajte i šta je Ana Divac otkrila o svojoj usvojenoj ćerki Petri.

Instagram / bokalica Ena Popov, Bojana Ristivojević, Marija Kilibarda, Bojana Lazić

BONUS VIDEO:

VLADE DIVAC SA SUPRUGOM ANOM U CRNOJ GORI: Prikupljaju novac za Narodnu kuhinju u Baru Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.