U strašnim bolovima, Selin Dion je pristala da je snimaju kad je dobila akutan napad "sindroma ukočene osobe", bolesti koja joj je dijagnostikovana pre dve godine.

Bleda, u suzama, pevačica leži nepokretna, a lekari se trude da joj pomognu, dajući joj dijazepam u spreju direktno u nos.

Rediteljka dokumentarnog filma "Ja sam Selin Dion" koja je snimila ovu scenu kaže da je napad počeo iznenadno, u trenutku kad je Selin bila u studiju i vrlo zadovoljna slušala snimak pesme koju je otpevala.

Počeli su grčevi i Selin je izgubila kontrolu nad telom. "Nisam uopšte bila sigurna da li će preživeti", priča rediteljka Irena Tajler. Napad je trajao desetak minuta, a na momente je Irena htela čak i da zaustavi snimanje. Međutim, Selin je tražila da se u ovom filmu ne kriju teški trenuci.

"Nikada ne bih ostavila ovu scenu u filmu da Selin to nije odobrila. Uostalom, to važi i za sve druge delove filma," kaže rediteljka. Lekari još znaju vrlo malo o "sindromu ukočene osobe", a za ovakve napade veruju da bi uzrok moglo biti preveliko uzbuđenje što je Selin opet bila u studiju i pevala. "Verovatno je mozak bio previše stimulisan", kaže jedan od lekara.

selin dion.jpg
Youtube / Entertainment Tonight 

Svetska muzička zvezda koja je otpevala toliko koncerata morala je da prekine svoju karijeru, ali kaže da će učiniti sve da se vrati na scenu. Pročitajte i zašto ova udovica kaže da je još uvek udata.

BONUS VIDEO:

Selin Dion Instagram/celinedion

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.