Sofija Milošević je oduševila svoje pratioce novom frizurom, a malo ko je to očekivao usred drame zbog poraza srpskih fudbalera na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Sofija je bila redovna na tribinama, slikala se sa svim Lukinim navijačima koji su to želeli, ali ima i svoj biznis o kojem vodi računa. A za letnju sezonu, ona je odlučila da se ulepša specijalnim balejažom koji frizeri zovu "fejs frejm".

Ova tehnika farbanja uokviruje lice na poseban način, otuda i naziv "fejs frejm" (eng. face - lice i frame - okvir, ram). U pitanju je kombinacija balejaža i strateški raspoređenih svetlijih pramenova oko lica, a nijanse mogu biti različite - od blagog posvetljavanja koje deluje kao da je kosa posvetlela na suncu, pa do upadljivih, jako svetlih boja. 

Sofija-Milosevic.jpg
Instagram / sofijamilo 

Frizeri kažu da ovakav balejaž dodaje novu dimenziju kosi i ostavlja efekat baš kao "konturisanje" na licu. Da bi se postigli željeni rezulati, treba pažljivo napraviti plan i izabrati odgovarajuću nijansu. Takođe, frizer mora da budno prati kako se menaj boja ovih pramenova da bi reagovao u pravom trenutku i skinuo farbu.

Zavirite u galeriju i pogledajte još Sofijinih slika - nekad i sad! Pročitajte i koji je balejaž najbolji za tanku kosu. 

ATA / Antonio Ahel Nekad i sad

 BONUS VIEO:

Sofija Milosevic Instagram/sofijamilo

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!