Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević odlučili su da stanu na ludi kamen, i to u velikom stilu.

Nakon nekoliko godina skladne veze, tokom koje su dobili dvoje dece, par je odlučio da izgovori sudbonosno Da, i to dva puta.

Naime, Sofija, koja priznaje da joj nedostaje Srbija, i Luka napraviće dve gala svadbe, jednu na jezeru Komo u Italiji, a drugu u Beogradu.

Par ne namerava da štedi na venčanju, koje će biti sve, samo ne skromno. U medijma se pojavila informacija da su budući mladenci angažovali agenciju koja je organizovala svadbu ćerke Lajonela Ričija.

sofija milosevid luka jovic
Instagram / lukajovic 

 Za jezero Komo odlučili su se budući da Luka godinama igra za italijanske kliubove, pa su ga posetili nekoliko puta i zaljubili se u ovaj prelepi predeo. Na ovoj luks destinaciji slavlje će biti upriličeno za uži krug porodice i prijatelja, a veliko slavlje sa nekoliko stotina zvanica, među kojima će biti i brojne poznate ličnosti, biće upriličeno u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Šuška se i da će se crkveno venčanje odigrati u Hramu Svetog Save na Vračaru, dok tačan datum svadbi nije poznat. Zna se jedino da bi trebalo da se održi na proleće ili leto 2024. godine.

Pročitajte i Najskuplje srpske svadbe svih vremena.

Tekst: Lepa&srećna

BONUS VIDEO:

Evo šta radi Sofija Milošević dok se Luka Jović sprema za utakmicu Instagram