Nataša Bekvalac je uvek u centru medijske pažnje, a i njena mlađa sestra Kristina je često prati i ima brojne fanove na Instagramu.

Najstarija sestra Dragana je pomalo u "senci", ali se čini da joj upravo takav stil života najviše prija.

Danas je srećna majka, supruga i preduzetnica, ali i ona je prošla teška iskušenja. Baš na dan kada je rodila ćerku Zoi, lekari su joj saopštili nepovoljne vesti.

"Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11.4.1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života. Jedan je od težih. Muž u vojsci, tata ostaje u Srbiji a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener.

dragana bekvalac 3-min.jpg
Instagram / draganabekvalac72 

Pošto sam u 9. mesecu, pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj... Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Ranije dosta... I tada kreće pakao.

Ona je jedino bila dobro... Moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok.

Postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim... Posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže ’Majka ja ne znam šta ti više nije jasno’, kada je bilo šta pitam...

’Pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo’, i neka.... Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla ’hoću samo onako kako ja hoću slagala se ti ili ne’...

Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene", napisala je sestra Nataše Bekvalac prošle godine na Instagramu.

dragana bekvalac 2-min.jpg
Instagram / draganabekvalac72 

U 52. godini može se pohvaliti linijom na kojoj joj zavide upola mlađe žene, a sve to duguje zdravom životu i pozitivnoj energiji koja je ne napušta.

 BONUS VIDEO: 

Nataša Bekvalac instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.