Fudbaleri Srbije su tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj  smešteni u Augsburgu odakle putuju na mečeve, a najverniji navijači prate svaki njihov dolazak i odlazak iz hotela "Maksimilijan" u kojem su odseli.

Istorija kaže da su na ovom istom mestu svojevremeno odsedali Kazanova, Mocart i Gete, a nekad udobna i bogato uređena gostionica je tokom tri veka postojanja prerasla u jedan od najboljih hotela u Evropi.  

On je i potpuno renoviran 2021. godine, pa naši fudbaleri uživaju u apsolutnom luksuzu.

Klasične sobe imaju dvadesetak kvadrata, dok su one sa oznakom "superior king" veličine 30m2 i u njima je obezbeđena apsolutna tišina. U hotelu ih ima ukupno 44, pa se može pretpostaviti da su naši reprezentativci upravo u njima.

Zanimljivo je da su u sobama hotela "Maksimilijan", pored uobičajenih "king sajz" kreveta sa luksuznim jastucima i visokokvalitetnih toaletnih proizvoda, obezbeđeni i naročiti ekološki klima uređaji. Veliki televizor, sef, internet visokog protoka se podrazumevaju.

Vrhunac glamuroznog hotelijerstva je dotaknut  jedinstvenim apartmanom "500" iz kojeg se pruža ekskluzivni pogled na ulicu Maksimilijan i palatu Šezler. 

Ovaj luksuzni apartman ima čak 80 kvadrata, opremljen je specijalnim italijanskim nameštajem, a za njegov moderni dizajn su zaslužni dizajneri Arne Jacobsen and Tom Dikson.

Sportisti mogu da nađu sve što im je potrebno u teretani, kao i da se opuste u spa zoni koja se prostire na 360 kvadrata, gde su smešteni organska i finska sauna, kao i parno kupatilo i odvojena sauna za žene. 

Ukratko, enterijer je izuzetno stilizovan, a gostima ne fali ni "ptice mleko". Doduše, doručak uz koji se služi čak i šampanjac verovatno je bio donekle "redukovan" za naše fudbalere.   

Pročitajte i gde se našla naša reprezentacija na top-listi najzgodnijih fudbalera, po odluci veštačke inteligencije, a u galeriji vas čekaju oni najlepši.

Profimedia Veštačka inteligencija je odabrala najzgodnije fudbalere Evropskog prvenstva.

BONUS VIDEO:

Dušan Vlahović trenira sa fudbalerima  MONDO/Dušan Ninković

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.