Za Slobodu Mićalović po medijima pišu da je visoka 170cm, a da ima 58kg. Glumica to nikad nije "ni potvrdila ni poricala", ali jeste priznala da je sklona gojenju i da mora da pripazi na ishranu.

Ako je tačno da i Jelena Đoković ima tu istu visinu i težinu, onda fotografije sa koncerta u Beogradu kome su obe dame nedavno prisustvovale pokazuju dve stvari - Boba je ipak mnogo "okruglija" od Novakove žene, a definitivno njena bela mini haljina više ističe kilažu nego Jelenina crna midi toaleta.

novak djokovic jelena djokovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Revolucionaran zaključak", da parafraziramo Mirandu Prisli, a Sloboda definitivno zna gde su joj "slabe tačke" i kako da ih "ojača". 

Glumica je na svom Instagram profilu objavila da primenjuje nutricionističke savete i, zbog profesionalnih obaveza, pribegava i fitnes obrocima koje poručuje od proverenog stručnjaka za ishranu. Premda su praktični kad vam stignu na posao i ne brinete o nabavci namirnica, ovakve zdrave obroke lako možete da napravite i sami.

sloboda micalovic bela haljina 4.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Primera radi, za doručak se često dostavljaju smuti kombinacije sa ovsenim pahuljicama, palačinke od integralnog brašna, pa i omlet, s tim što je spremljen sa dosta povrća i veoma malo ulja. Za ručak dobijate pečeno ili bareno meso, povrće ili ribu, a za večeru nešto bogatije salate. Sve u svemu, zdrava, izbalansirana ishrana. Baš to voli i Sloboda Mićalović.

"Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka", otkrila je glumica koja trenira sa ličnim trenerom triput nedeljno i kod kuće praktikuje "wall pilates". Pročitajte i ko je bivši momak Slobode Mićalović, danas poznati reditelj, a više Bobinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.