Zajednički izlazak sestara Mićalović i njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu "River Festa" u Beogradu bila je prava "poslastica" za modne sladokusce.

Dok Draganu i Slobodu Mićalović viđamo češće na premijerama i drugim gradskim događajima, Mirjana je ređe gost i svi su bili oduševljeni što je vide.

Tri "gracije" su oduševile i modnim stilom - Mirjana je obukla maksi haljinu od satena, sa krupnim cvetnim printom i asimetričnog kroja, a Dragana se odlučila za midi haljinu od tanke bele trikotaže.

sestre micalovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Boba Mićalović je, ovog puta, izašla iz svoje "zone komfora" i odlučila se za mini dužinu, ali je ispoštovala staro modno pravilo - ako su noge otkrivene, dekolte mora biti pokriven.

sloboda micalovic bela haljina 33.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Jednostavna bela haljina savršenog kroja dozvoljava da se samo nazre njena vitka figura, dovoljno da izgleda vrlo ženstveno i moderno. Utisak je kompletiran salonkama neutralne boje i zlatnim nakitom.

Pročitajte i pogledajte još Slobodinih fotografija u galeriji. 

ATA / Antonio Ahel Poznata srpska glumica je uvek elegantna!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.