Kada je Nemanja Gudelj obnovio ugovor sa Seviljom u junu prošle godine, bio je to važan trenutak i za njega i za njegovu porodicu. Anastasija Ražnatović ga je pratila tom prilikom, a slavila je toliko da se čak vratila i na Instagram s kojeg se povukla kad je izgubila bebu.

Gudelji su porodično sportski orijentisani - Nemanjin otac Ivica je igrao fudbal, a sad radi kao trener i menadžer, brat Dragiša je, takođe, fudbaler, a sestra Valentina se bavi tenisom. 

Trenutno je Nemanja u prvom planu, i kao reprezentativac Srbije koji igra na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, pa se svi interesuju koliko se sportski uspeh odražava na finansijskom planu.

Iza Anastasijinog muža je već desetogodišnja karijera, a trenutna vrednost na fudbalskom tržištu mu se procenjuje na oko 6,5 miliona evra. On je promenio skoro desetak klubova, a transferi su samo rasli - od 3 miliona evra koliko su iznosili pre desetak godina do sada dupliranih. Ukupna vrednost transfera prelazi 21 milion evra.

nemanja gudelj.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Nemanja na nedeljnoj bazi zarađuje 78.846 evra, prema zvaničnim statistikama. Njega samo na Instagramu prati tri miliona ljudi - trostruko više nego Anastasiju - pa i od reklama ostvaruje priličan profit. 

Njegovim poslovima upravlja otac Ivica koji nije često u javnosti, ali reaguje kad smatra da je to neophodno. Takav je bio slučaj kad su se prošle godine pojavile vesti o svadbi Nemanje i Anastasije u Beogradu. 

anastasija raznatovic vencanje gudelj i veljko 2.jpg
Instagram 

"Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici", rekao je tada Ivica. "Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu.

Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali.

anastasija raznatovic nemanja gudelj
Instagram / raznatovicanastasija 

U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života", rekao je tada Ivica Gudelj.

Pročitajte i zašto se digla prašina oko pantalona koje je Nemanja kupio za svadbu, a u galeriji pogledajte više njegovih slika sa Anastasijom.

Instagram / raznatovicanastasija Bračni par - Cecina ćerka i poznati fudbaler.

BONUS VIDEO:

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.