Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su napustili užareni Beograd i otisnuli se na godišnji odmor u Grčku.

Njihovi obožavaoci su već imali prilike da vide prve slike sa hotelskog bazena, a sad je stigla i fotografija sa ćerkom Ninom.

Naša poznata pevačica i glumac se sunčaju i kupaju na rtu Posidi koji izgleda kao neko minijaturno poluostrvo sačinjeno od peska.

Da bi ste stigli na ovu plažu, morate parkirati automobil na početku, a zatim pešice krenuti prema odredištu. Ovde nema ni ležaljki ni suncobrana, pa sve što vam je potrebno morate poneti sa sobom.

jelena tomasevic ivan bosiljcic plaza u grckoj.jpg
Instagram / jelenatomasevic_official 

Često je sa jedne strane plaže Posidi vetrovito, a sa druge mirno, a najlepše je što ima sunca do kasno popodne. I plaža u samom mestu Posidi je peskovita, ali veoma mala.

posidi plaza kasandra grcka.jpg
Shutterstock  

Ovo je turističko mesto ušuškano u zelenilu, ima nekoliko taverni, supermarket i apoteka. Manje poznato, kao i Nea Skoni i Siviri, privlači sve više turista, koji se masovno upućuju u Pefkohori i Hanioti, najpoznatije turističke destinacije na poluostrvu Kasandra. Pročitajte i koje su najlepše plaže u Grčkoj, a u galeriji pogledajte slike Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića.

ATA / Antonio Ahel Bračni par umetnika.

BONUS VIDEO: 

"GRČKA NIJE IZDALA SAMO PRIJATELJSKU SRBIJU NEGO I PRAVOSLAVLJE" Novinarka iz Atine opisala atmosferu nakon SRAMNOG GLASANJA U SE Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.