Dragana Mirkovićse trudi da iza sebe ostavi prelomni trenutak u životu kad je njen brak sa Tonijem Bijelićem došao do nepremostivih prepreka.

Pevačica je godinama bila srećna u ljubavi i potencirala koliko je posvećena porodici. Zato nije dozvolila da senka razdora sa mužem padne na decu, pa je proslavila rođendan ćerke Manuele onako kako su to već navikli - u bogato ukrašenom prostoru i sa spektakularnom rođendanskom tortom.

Međutim, Dragani nisu celog života tekli med i mleko. Rano je počela da peva, provela je mladost radeći, a onda se "zatekla" u 30. godini, neudata, bez svoje porodice i dece. "U meni je bila ogromna praznina", kazala je Dragana opisujući ovaj period. "Vapila sam za porodicom."

dragana mirkovic manuela 22 rodjendan.jpg
Instagram / dragana_mirkovic 

Veoma teško je pevačici bilo i kad je umro Raka Đokić, njen menadžer i veliki prijatelj, koji je vodio njenu karijeru do zvezda. Ipak, popularna Gaga nikad nije dozvolila da publika oseti njenu tugu i govorila je da joj upravo ljubav njenih obožavalaca daje podstrek da nastavi.

dragana mirkovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana", napisala je Dragana na svom Fejsbuk nalogu. 

"Dođem i vratim se u sobu – opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti", poručuje zvezda. Pogledajte još njenih slika u galeriji i pročitajte zašto su plakale ona i Lepa Brena zajedno.

ATA / Antonio Ahel Bogata karijera i srećna deca

BONUS VIDEO:

Dragana Mirković dobila nagradu Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G