Tanja Savić je održala promociju svog novog albuma, a pojavila se u crnoj dugoj haljini, sa efektnom ogrlicom i velikim crvenim srcem na grudima.

Pevačica je došla u pratnji sinova Đorđa i Maksima kao i partnera Muhameda Mukija Bešića koji su joj najveća podrška.

Tanja je obeležila i 20 godina karijere, a otkrila je i da za novembar priprema koncert u Beogradskoj areni.

"Tanja to stvarno zaslužuje, ali mislim da je previše skromna i da je uplašena zbog svega ovoga. Ipak, sve će biti odlično organizovano i verujem da ćemo svi uživati na tom koncertu", rekao je Tanjin saradnik Rajko Jovanić, koji je objavio da počinje prodaja karata.

Muzička zvezda nije krila koliko je srećna zbog novog albuma i zakazanog koncerta, a ono što je zanimalo sve prisutne novinare je da li će ona uskoro ponovo stati na "ludi kamen":

tanja savic promocija albuma 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Prvo je zakazana Arena, a posle sve ostalo. Jako bih volela da se to desi", bila je iskrena pevačica pa dodala: "Šta da kažem nego da mi je zaista puno srce. Moram priznati da sam se uželela privatnih partija, nema ih puno, jer ja radim za svoju publiku." U ovom trenutku je puna pažnja usmerena i na novi album.

"Ne mogu da kažem da sam zadovoljna što se tiče albuma na Jutjubu, ide sporo, ali valjda je to tako jer nema golotinje. Sve što je kvalitetno treba mu vremena, ovo nisu instant pesme. Dosta smo tugovali, sada dolazi samo lepo i srećno vreme", kazala je Tanja.

Pored članova porodice, uz nju su sinoć bile i brojne kolege i prijatelji, pa pogledajte više slika u galeriji. Pročitajte i u kakvim je odnosima Tanja sa svojom sestrom Biljanom.

ATA / Antonio Ahel Pevačica najavila koncert u Areni

 BONUS VIDEO:

Jana Todorović na promociji albuma Tanje Savić Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna