Otkako je objavljeno da Kejt Midlton boluje od karcinoma, princ Vilijam se trudi da svuda stigne i odgovara svima koji pitaju: "Hvala, princeza je bolje."

Prema onome što je i sama kazala u emotivnom obraćanju u martu, Kejt je na preventivnoj hemoterapiji. Nakon toga je primećena kako izlazi nekoliko puta, a jedan od insajdera je izjavio za US Vikli kako je već dovoljno ojačala da aktivno učestvuje u životu dece.

Međutim, ostaje pitanje da li će se i kada vratiti svojim kraljevskim dužnostima. U novijim izveštajima ima naznaka da to neće biti ni do jeseni, a možda čak ne ni sledeće godine.

kejt midlton 0696588451-min.jpg
Profimedia 

Kada je, sredinom maja, jedan od pomoćnika saopštio kako je Kejt primila izveštaj svoje fondacije, predstavnk za štampu Kensingtonske palate je hitro izjavio kako to uopšte ne znači da se Kejt vraća na posao.

Takođe, potvrđeno je da Kejt neće prisustvovati velikoj godišnjoj paradi koja je zakazana za 15. jun.

"Bili smo jasni u saopštenju da joj je potreban prostor i privatnost kako bi se oporavila", naglasili su iz palate. "Ona će se vratiti na posao tek kad bude dobila zeleno svetlo od lekara."

kejt midlton 0858850278-min.jpg
Profimedia 

Drugi izvor je objasnio kako Kejtin tim razmatra šta će ona moći da preuzme kad se vrati na posao. "Možda se uopšte neće vratiti u onoj ulozi u kojoj su je ljudi viđali ranije."

Predah za Kejt i Vilijama je nastupio kad su kralj Čarls i kraljica Kamila objavili da kraljevska porodica odlaže mnoge posete i događaje zbog neočekivano najavljenih opštih izbora u julu. Bakingemska palata je objavila da ne žele da odvlače pažnju javnosti od izborne kampanje. Pročitajte i za koju se princezu priča kako će možda zameniti Kejt Midlton.

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.