Tamara Milutinović se udala danas za svog izabranika, fudbalera Darka Jevtića, a pored crkvenog venčanja, obavljeno je i krštenje ćerkice.

Svatovi su došli po mladu u njen dom u Rušnju, a mladoženja je, kako piše Kurir, otkupio nevestu za 5.000 evra. Na raskošnu dekoraciju u dvorištu potrošeno je još toliko, a na svadbu su, među prvima, pevačici došle njene kolege Uroš Živković, Dragica Zlatić i Uroš Gačić.

Tamara je nosila raskošnu venčanicu u "princeza kroju", o kakvoj je, kako kaže, dugo maštala. Podsetimo, verila se u februaru prošle godine.

udala se tamara milutinovic darko jevtic hram svetog save.jpg
Foto: Kurir 

"Ne znam kako će preživeti kad me budu izvodili iz kuće. Ja sam mislila da oni nikad neće biti zadovoljni mojoj izborom", kazala je Tamara. "Naravno da su presrećni što je u našu porodicu došao čovek dobrog i velikog srca. U nekom momentu pomislim da ga više vole od mene. Srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe."

Tamara i Darko su se venčali u Hramu Svetog Save, a po obavljenoj ceremoniji, mladenci su imali priliku da se popnu na kupolu i tamo slikaju, što košta dodatnih 3.000 evra.

Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako je bilo na venčanju, a pročitajte i s kim se zabavljala Tamara pre nego što je upoznala Darka.

Foto: Kurir Crkveno venčanje u Hramu Svetog Save

BONUS VIDEO:

Veseli mladenci uz osmehe primaju čestitke Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.