Andrija Kuzmanović već neko vreme želeo je da zasnuje porodicu, i da se ostvari u očinskoj ulozi. Bio je rad ukoliko se to ne dogodi da usvoji dete. Isticao je da su njegovi sestrići Vlada i Branko bitan faktor u njegovom životu.

Glumcu su se sada njegov najveći san ostvario, njegova bliska drugarica rodila mu je sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, nije hteo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

On se upravo iz tog razloga nije dugo zadržavao na filmskom festivalu u Sarajevu. Želeo je da vreme provede sa tek rođenom bebom, te je otkazao sve obaveze i intervjue, piše "Kurir".

Andrija i majka deteta nikada nisu bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom momentu između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o bebi, iako nisu u ljubavnom odnosu.

"Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno", kaže sagovornik pomenutog medija blizak Kuzmanoviću, dok je glumac kratko rekao:

"Ne komentarišem svoj privatni život", bio je kratak glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Glossy lično Andrija Kuzmanović: Slomljeno srce lečim viskijem Glossy