Razvod Jovane Pajić i Saleta Tropika je bio za mnoge iznenađenje, ali pevački par je sve organizovao bez teških reči i optužbi koje često nosi ova teška životna odluka.

Inicijator je bila Jovana koja je mužu rekla da ga više ne voli. Ona je nedavno u emisiji "Magazin IN" ispričala kako je to otvoreno saopštila sad već bivšem suprugu. Kazala mu je kako je prestala da ga voli i da bi najbolje bilo da se raziđu.

Jedno vreme su pokušavali da nađu spas za brak, ali onda su rešili da se sporazumno razvedu. Starateljstvo nad Helenom i Đinom je podeljeno na oba roditelja.

Jovana Pajić i Sale Tropiko se razvode
ATA / Antonio Ahel 

Nije bilo uvreda ni teških reči, nije bilo priča o prevari, a Jovana i Sale su ostali u dobrim odnosima kako bi zajednički odgajali ćerke.

O razvodu i tome kako su Helena i Đina podnele mamino i tatino razdvajanje, frontmen Tropiko benda govorio je nedavno za Hype televiziju.

"Nisu mnogo trpele nikakve negativne stvari po njihove tanane duše, ali to je sve sastavni deo života i hvala Bogu što na našu decu razvod nije ostavio neki dubok trag. Trenutno makar ono što možemo da vidimo.

sale tropiko 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Koliko mogu da primetim, mi smo ispali baš fer roditelji i fer drugari, Jovana prema meni pogotovo i hvala joj na tome što imamo to lepo, zajedničko starateljstvo nad njima i tu deca ne mogu da primete nikakve nedostatke roditeljske ljubavi.

To sad da li smo strogi zbog škole ili nečeg drugog, to je stvar vaspitanja i toga da treba da ih izvedemo na prav put", kazao je Saša.

Pročitajte i šta Saša kaže o novoj zaljubljenosti.

BONUS VIDEO:

SALE TROPIKO ZA KURIR TV OTKRIO PRIČU IZA NOVE PESME: Govori o izgubljenoj ljubavi! Potom šokirao: Evo šta ga VODI u životu Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.