Unuk Šabana Šaulića Luka Adžić je sa suprugom proslavio tri godine braka, a njegova Aleksandra je objavila slike na kojima se vidi kako uživaju sa naslednicom Lanom.

Kršni fudbaler koji je svoju karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, igrao u svetski poznatim klubovima, a sada je ponovo u Beogradu uplovio je u bračnu luku vrlo mlad - sad mu je tek 25 godina.

Podsetimo, Luka je sin Šabanove ćerke Sanele iz prvog braka, a ona je već 11 godina u drugom braku i to, takođe, s nekadašnjim fudbalerom Zoranom Batom Mirkovićem. Poznato je da je Šaban voleo fudbal, a na unuka Luku je bio izuzetno ponosan.

"Porodica veruje u mene, oni su mi vetar u leđa, kao i moja žena", kazao je Luka nedavno za Zurnal.rs.

Njegova izabranica je završila Tehnološki fakultet, ali se posvetila kući i detetu, a na Instagramu je njen profil prepun slika iz bračnog života. Pored Luke, ona i Lana uživaju, često putuju i provode vreme na poznatim plažama, a iz porodice Šaulić samo pljušte lajkovi i pohvale na račun Aleksandrinog stajlinga. Pogledajte njene slike u galeriji i pročitajte šta je bilo najvažnije u kući Šaulića dok su deca bila mala.

Instagram / aleksandra.licina Slavi sa mužem Lukom tri godine braka.

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.